POKRENITE FLASH WEB OVDJE
Press centar | Kontakti | Linkovi | Impressum

Jamnica - Daj mi ime - objava za medije

08.07.2010

Zagreb, 05. srpnja 2010. – Netko bi se bunio da mu se novčanik u ova krizna vremena ''podeblja'' za 50 000 kuna? Genijalno i ostvarivo! Uz malo kreativnosti i osvježenje iz Jamnice – nove gazirane bezalkoholne osvježavajuće napitke Guarana i Orange, lako je osvojiti „jackpot“. Uključite se u nagradni natječaj koji traje od 1.7. do 15.9.2010., smislite ime novim pićima inspiriranim ritmovima i aromama Brazila i ne zaboravite poslati SMS jer najbolji prijedlog osvaja „brdo love“.

Napitci su proizvedeni na bazi gazirane prirodne mineralne vode i sadrže čak 50% manje šećera u odnosu na ostale gazirane napitke te su idealno ljetno osvježenje za plažu i najbolji provod po noći.

Guarana je  biljka porijeklom iz Brazila koja prirodno poboljšava koncentraciju, a guaranin koji sadrži postupno podiže razinu energije u tijelu, te ima dugotrajno stimulativno djelovanje, stoga nije čudno što su baš u Brazilu najbolji „tulumi“ na kojima se pleše cijelu noć. Poznata po svom neodoljivom slatkastom okusu, naranča je jedna od najpoznatijih voćki na svijetu, osobito u Brazilu, najvećem proizvođaču ovog sočnog okusa!

Nove proizvode potražite u Vašem omiljenom kafiću, a dostupni su u povratnoj staklenoj ambalaži od 0,25l.

Prepustite kreativnosti na volju, osmislite ime i uživajte u novim napitcima bez imalo grižnje savijesti!

Copyrigt (c) 2011 Jamnica d.d. All rights reserved. web dizajn.